بازاریابی از طریق همکاری در فروش چه مزایایی دارد؟
مقدمه ای بر بازاریابی در فروش
آیا می دانید بازاریابی از طریق همکاری در فروش به چه صورتی است؟ این روزها اوضاع بد بازار و جامعه باعث شده تا اغلب افراد به فکر استفاده از روش های مختلف بازاریابی باشند تا بتوانند از این طریق به فروش برسند. یکی از روش های نوین و البته محبوب که همواره مورد استقبال بسیاری از افراد بوده؛ موضوع بازاریابی از طریق همکاری در فروش می باشد. این شیوه بازاریابی برای بسیاری از افراد موضوع نا شناخته ای می باشد و خیلی با آن آشنایی دقیقی ندارند. در چند سال اخیر اما این شیوه بازاریابی بین عموم مردم بسیار فراگیر شده است. شاید برایتان جالب باشد بدانید که با این روش می توانید یک برندسازی درستی انجام دهید و به مرور زمان به صورت تصاعدی در حیطه فروش پیشرفت داشته باشید. البته ناگفته نماند این روش بازاریابی نیز مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد.
منظور از بازاریابی از طریق همکاری در فروش چیست؟
بازاریابی در فروش که از آن با نام بازایابی پورسانتی نیز یاد می شود؛ یکی از شیوه های نوین برای جذب مشتری می باشد. این نوع بازاریابی در ابتدا تنها به صورت سنتی انجام می شد. با گسترش اینترنت اما این روش بازاریابی به فضاهای مجازی، وب سایت های مختلف و… نیز کشیده شد. شاید این سوال برایتان به وجود آید که در بستر آنلاین به چه صورتی می توان بازاریابی از طریق همکاری در فروش را انجام داد؟
پاسخ ساده است. لینک سایت مورد نظر در وب سایت های مختلفی قرار می گیرد. کاربران با کلیک بر روی سایت مربوطه می توانند دست به خرید یک محصول بزنند. در این صورت بازاریاب با توجه به هدفی که مشخص کرده می تواند درصدی از فروش را به عنوان پورسانت دریافت کند. به بیان بهتر در افیلیت مارکتینگ یا همان بازاریابی پورسانتی سایت و یا مجموعه از خود محصولی برای فروش ندارد و سعی می کند با تبلیغ محصول دیگر مجموعه ها در وب سایت ها، فضاهای مجازی مختلف و… یک راه ارتباطی برای مخاطبان ایجاد کند تا آن ها بتوانند دست به خرید محصولات مورد نظر خود بزنند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که وب سایت آمازون، اولین وب سایتی بود که در سال 1996 از این شیوه بازاریابی استفاده کرد. احتمالا این سوال در ذهنتان به وجود آمده است که بازاریابان از طریق همکاری در فروش در آمازون به درآمدهای بسیار زیادی می رسند؛ در صورتی که این طور نیست. پورسانتی که بازاریابان از طریق این روش به دست می آورند؛ بسیار ناچیز است.
افیلیت مارکتینگ چگونه کار می کند؟
در نگاه اول، ممکن است این تصور را داشته باشید که سیستم ساز و کار افیلیت مارکتینگ پیچیده است و هر کسی توانایی انجام آن را ندارد. دلیل این موضوع از نظر برخی افراد ممکن است این مورد باشد که هیچ چارچوب مشخصی برای انجام این کار وجود ندارد در صورتی که این طور نیست. افیلیت مارکتینگ سه بازیگر اصلی دارد که هر کدام از آن ها یک وظیفه مشخصی را انجام می دهند.
· فروشندگان محصول
ایفای نقش مهم و اساسی که شاید در زیر سایه بازایابان گم شده باشد؛ بر عهده فروشندگان محصول می باشد. این مجموعه ها و افراد دارای سرمایه هستند اما به دلایل مختلفی نمی توانند آن طور که باید و شاید فروشی داشته باشند. در این حالت فروشندگان به دنبال استفاده از روش های نوین بازاریابی هستند تا بتوانند از این طریق فروش خود را هر روز نسبت به روز گذشته بیش تر کنند. مهم ترین و بهترین روشی که این افراد و مجموعه ها می توانند آن را در پیش بگیرند؛ موضوع بازاریابی از طریق همکاری در فروش می باشد.
· نشر دهنده تبلیغات
ایفای نقش مهم و واسط بعدی برعهده ناشران تبلیغات می باشد. این ناشران به روش های مختلفی همچون تبلیغات بنری، قرار دادن لینک در مکان های مختلف وب سایت و… سعی می کنند توجه مخاطبان را به سمت خود جلب نمایند. کاربر با کلیک کردن بر روی لینک ها می تواند خرید خود را به راحتی انجام دهد.
· کاربران و مشتریان
نقش سوم نیز به عهده کاربران و مشتریان سپرده شده است. کاربران بر روی لینک سایت کلیک کرده و از این طریق به دنبال خرید محصول مورد نظر خود هستند.
درآمد همکاری در فروش به چه صورتی محاسبه می شود؟
طبیعتا افرادی که تاکنون هیچ تجربه ای در این زمینه نداشته اند؛ ممکن است این سوال برایشان به وجود آید که درآمد همکاری در فروش به چه شکلی محاسبه می شود. روش های همکاری در فروش بسیار متنوع و گسترده است و معمولا باید بین طرفین یک همکاری شکل گیرد. با این وجود اما 5 روش بازاریابی از طریق همکاری در فروش وجود دارد که نیاز است تا با آن ها اشنایی داشته باشید.
· روش اول
پرداخت به ازای هر کلیک یکی از روش های محبوب همکاری در فروش می باشد. در این روش زمانی که کاربر و مشتریان بر روی لینک سایت کلیک می کنند؛ بازاریابان می توانند درخواست دریافت پورسانت داشته باشند. به این نکته توجه داشته باشید که به هر قصدی بر روی لینک کلیک شود؛ بازاریاب می تواند مبلغ پورسانت خود را دریافت کند.
· روش دوم
یکی از پر کاربردترین روش ها برای بازاریابی از طریق همکاری در فروش؛ پرداخت به ازای هر فروش می باشد. اغلب فروشندگان یک محصول، به دنبال این هستند تا ناشران کاربرهای واقعی که خریداران واقعی نیز محسوب می شوند؛ به سمت آن ها سوق دهند. در این روش بین 4 الی 10 درصد از فروش کلی که بازاریاب آن را انجام می دهد؛ به وی تعلق می گیرد. البته انتخاب درصد دقیق برحسب توافق صورت می گیرد.
· روش سوم
یک سری از افراد در دسته مستریان بالقوه جای می گیرند که نیاز است آن ها را شناسایی کرده و با استفاده از روش های مختلفی آن ها را تبدیل به مشتری بالفعل کرد. پرداخت به ازای هر لید سومین روشی است که بازاریابان می توانند از آن استفاده کنند. در این روش بازاریابان باید با استفاده از روش های متعدد، لید و یا همان سرنخ های مختلفی را جمع آوری کرده و سعی کنند آن ها را به سمت سایت مورد نظر خود سوق دهند. در این صورت این سرنخ ها می توانند در وب سایت مربوطه ثبت نام انجام دهند و ممکن است روزی دست به خرید محصول از سایت بزنند.
· روش چهارم
چهارمین روش بازاریابی از طریق همکاری در فروش مربوط به پرداخت بر اساس نمایش آگهی می باشد. به این روش همچنین تبلیغات کلیکی گفته می شود و در آن شخص به ازای نمایش هر 1000 آگهی به مخاطبان مختلف؛ هزینه پرداخت می کند.
· روش پنجم
در انتها باید به پرداخت با تعرفه ثابت اشاره کرد. در این شیوه ناشر یک مبلغ مشخصی را برای نمایش آگهی دریافت می کند. این روش یکی از بدترین روش های بازاریابی از طریق همکاری در فروش می باشد. پیشنهاد می کنیم اصلا به فکر استفاده از آن نباشید.
با توجه به این توضیحات توانسته اید اطلاعاتی کلی در مورد درآمد همکاری در فروش به دست آورید. پیشنهاد می کنیم برای افزایش درآمد همکاری در فروش، شیوه های مختلف را فرا بگیرید؛ چرا که در این صورت به راحتی می توانید در این زمینه موفق باشید.
انواع سایت های همکاری در فروش
بازاریابی از طریق همکاری در فروش و البته درآمدی که دارد؛ باعث شده تا سایت های مختلفی در کشور شروع به فعالیت کنند. اگر به تازگی پا در این مسیر گذاشته اید و نمی دانید که درآمد همکاری در فروش با کدام وب سایت بیش تر از وب سایت دیگری است؛ نیاز است تا با انواع سایت های همکاری در فروش آشنایی داشته باشید. در این صورت دست شما برای کار کردن بازتر از همیشه می باشد.
از مهم ترین و البته انواع سایت های همکاری در فروش در کشور ایران می توان به
- دیجی کالا
- نادی کالا
- بیمیتو
- توربین
- میهن استور
- می مارکت
اشاره کرد.
قطعا اگر بتوانید با این وب سایت ها یک راه تعاملی ایجاد کنید؛ در مدت زمانی کوتاه به درآمدی فراتر از حد تصور خود دست پیدا می کنید.
از سیر تا پیاز آموزش همکاری در فروش
در ابتدا اقدام به راه اندازی یک وب سایت وردپرسی، برنامه نویسی و… نمایید تا بتوانید یک راه ارتباطی ایجاد کنید. بعد از این کار باید به وسیله سئو سایت خود را در لینک های برتر گوگل قرار دهید تا مخاطبان بتوانند به آسانی شما را پیدا کنند. تولید محتوا مستمر و البته یونیک را برای افزایش ورودی سایت خود فراموش نکنید. سعی کنید برای دیده شدن، در وب سایت های آگهی قوی دیگری همچون دیوار تبلیغات انجام دهید.
دیدگاهتان را بنویسید