انواع استراتژی های بازاریابی
انواع استراتژی های بازاریابی را در چند مورد می توان بیان کرد. اگر از افرادی که در بازاریابی مهارت دارند سوال شود که استراتژی بازاریابی چیست، می توانند برای سوال شما پاسخ فراوانی داشته باشند. هر کسب و کار می تواند بر اساس عوامل گوناگون یک استراتژی بازاریابی مخصوص برای خود انتخاب نماید. به همین خاطر چندین استراتژی بازاریابی زیادی وجود دارد که اکثر سازمان ها از آن استفاده نمایند. استراتژی بازاریابی می تواند تأثیر زیادی در رشد سازمان ها داشته باشد. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی این موضوع بپردازیم، پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
آشنایی با انواع استراتژی های بازاریابی
در اولین بخش مقاله قرار است به بررسی انواع استراتژی های بازاریابی بپردازیم و با آن ها بیشتر آشنا شویم.
بازاریابی محتوایی
از انواع استراتژی های بازاریابی می توان به بازاریابی محتوایی اشاره کرد. این نوع بازاریابی جزو مهم ترین انواع بازاریابی ها محسوب می شود. کسب و کارها با ارائه محتواهای مهم مخاطبان را می توانند راهنمایی کنند تا به صفحه فروش وارد شوند. اصلی ترین کار در استراتژی بازاریابی تعریف پرسونای کاربری و شناخت دقیق مخاطب است. قدم بعدی که شما باید برای تولید محتواهای جذاب و مفید انجام دهید این است که پادکست ها و ویدئوهایی تولید کنید که مرتبط با کار شما باشند.
بازاریابی اینترنتی
خوب است بدانید این روزها یکی از مؤثرترین و بهترین انواع استراتژی های بازاریابی بازاریابی اینترنتی است. این نوع بازاریابی به دیجیتال مارکتینگ معروف است و از طریق شبکه های اجتماعی و سایت ها صورت می گیرد.
بازاریابی مشارکتی
از انواع استراتژی های بازاریابی می توان به بازاریابی مشارکتی اشاره کرد. در این روش یک کسب و کار با کسب و کار دیگری که دارای مخاطبین هدف مشابهی هستند همکاری می کند و می تواند استراتژی بازاریابی را به طور دقیق انجام دهد.
بازاریابی شبکه ای
به یاد داشته باشید از انواع استراتژی های بازاریابی می توان بازاریابی شبکه ای را نام برد. در این نوع بازاریابی هر کدام از مشتریان در ازای یک شبکه زیر مجموعه برای فروش بهتر خدمات و محصولات خود پاداش می گیرند. آنها به گونه ای از این سیستم استفاده می کنند که این روش نوین بازاریابی محسوب می شود.
استراتژی تجارت به تجارت
یکی از انواع استراتژی های بازاریابی استراتژی تجارت به تجارت است. این نوع استراتژی یک تفکر استراتژیک سازمانی برای کسب و کارها و سازمان هایی است که مشتریان آن ها افراد حقوقی هستند و خدمات خود را به سایر سازمان ها ارائه می کنند. یکی از روش های این استراتژی مربوط به همکاری طولانی مدت با سازمان ها می باشد.
بازاریابی پرسنلی
از انواع استراتژی های بازاریابی می توان به بازاریابی پرسنلی اشاره کرد. در این استراتژی بازاریابی از کارکنان کسب و کار به عنوان نمایندگان برند نیز استفاده می شود. در حقیقت یک کسب و کار اگر رضایت کارمندان خود را با خدمات و محصولاتی که ارائه می دهد جلب کند، شرایطی را ایجاد می کند که کارمندان بتوانند خدمات آن سازمان را به آشنایان و دوستان خود نیز معرفی نمایند. این نوع استراتژی برای کسب و کارها یا سازمان هایی که نیروی انسانی فراوانی دارند بسیار مناسب می باشد.
استراتژی تجارت به مصرف کننده
لازم به ذکر است بدانید یکی از انواع استراتژی های بازاریابی استراتژی تجارت به مصرف کننده است. در این نوع استراتژی شناخت دقیق مصرف کنندگان بسیار اهمیت دارد. یکی از مؤثرترین تکنیک ها برای استراتژی تجارت مصرف کننده، استفاده از شبکه های اجتماعی می باشد.
معروف ترین استراتژی های بازاریابی
در این بخش از مقاله معروف ترین استراتژی های بازاریابی را معرفی می کنیم.
از معروف ترین استراتژی های بازاریابی می توان به استراتژی بازاریابی دیجیتال اشاره کرد. این نوع بازاریابی نقش بسیار مهمی برای سازمان ها دارد. ممکن است شما نیز شرکت هایی را بشناسید که در دنیای دیجیتال به محبوبیت بسیاری رسیده اند. این محبوبیت به علت سرمایه فراوان در قسمت استراتژی دیجیتال می باشد. در این پروسه سازمان ها توسط شبکه های اجتماعی گوناگون برند خود را به مخاطبین خود معرفی می کنند و ارتباط خود را با مشتریان تا حد بسیار زیادی افزایش می دهند. در حقیقت می توان افزود که استراتژی بازاریابی دیجیتال یک فرآیند مناسب برای تعیین اهداف بازاریابی و شبکه های نوین اجتماعی محسوب می شود. برای این کار باید از تکنیک های گوناگون استفاده شود. به همین علت استراتژی دیجیتال توانست به معروف ترین استراتژی های بازاریابی تبدیل شود.
آشنایی با استراتژی های نوین بازاریابی
- استراتژی بازاریابی متمرکز جزو استراتژی های نوین بازاریابی به شمار می رود. این نوع استراتژی برای شرکت هایی بیشترین کاربرد را دارد که با محدودیت منابع روبرو هستند. در این صورت شرکت به جای پوشش سهم اندکی از بازار، سعی می کند تا سهم بزرگی از چندین بازار را به طور دقیق پوشش دهد. استراتژی بازاریابی متمرکز مزیت های زیادی دارد. به عنوان مثال در قسمت تبلیغات و توزیع می تواند نرخ بازده سرمایه گذاری را تا حد فراوانی بالا ببرد.
- یکی دیگر از استراتژی های نوین بازاریابی استراتژی بازاریابی محتوا می باشد. این بازاریابی می تواند به جذب مخاطب کمک زیادی کند. در این نوع استراتژی مخاطبین به کمک محتوای تولید شده با کسب و کار آشنا می شوند و برای استفاده از محصولات ترغیب خواهند شد. در حقیقت در این نوع بازاریابی محتوایی، به جای تمرکز بر افزایش فروش، دغدغه مخاطب بسیار مهم است.
آشنایی با قسمت های گوناگون استراتژی بازاریابی
در این بخش از مقاله با قسمت های گوناگون استراتژی بازاریابی بیشتر آشنا می شویم. استراتژی بازاریابی در واقعیت با استراتژی کسب و کار شما در ارتباط است. یک شرکت برای ارتباط با مخاطبین هدف و رسیدن به اهداف خود به آن احتیاج دارند که در ادامه این اهداف را مورد بررسی قرار می دهیم.
این مطلب ادامه دارد…
دیدگاهتان را بنویسید